Кампания на М-Тел с престижна бизнес награда

Кампания на М-Тел с престижна бизнес награда  | StandartNews.com

София. Емоционалната онлайн кампания „Благодарим ви!“ на М-Тел,  отправена към всички нейни клиенти, получи най-голямото отличие от The International Business Awards, познати още като Stevie Awards. Кампанията спечели първо място в категорията Live Events/ Best Internal Recognition (Motivational) Event.

Мобилтел спечели златното отличие в конкуренция с Turkish Airlines, Korean Red Cross, Turk Telekom и други.

Във видеото на кампанията „Благодарим ви!“ се включиха над 500 служители на М-Тел и по този начин благодариха на всички  клиенти под формата на сърце. Работещите в компанията направиха жест на признателност за проявеното разбиране и лоялност в труден за компанията период през 2011 година.

Клипът, в който участваха мениджъри и служители от всички нива, беше разпространен в платформите за видео споделяне, като до този момент има над 60 000 уникални гледания. Кампанията предизвика голям обществен отзвук, като след старта й последваха множество публикации в пресата, онлайн издания и редица интервюта с авторите на видеото. 

Кампанията е осъществена с професионалната помощ на агенцията Unit One на Николай Ганев. Режисьор на клипа е Станислав Тодоров-Роги.

В началото на годината проектът „Благодарим ви!“ беше отличен и с още две награди -  голямата награда на публиката и награда в категорията „PR събитие на годината” в първото издание на Eventex Awards.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай