Как да изберем парфюми онлайн

Парфюмът е от съществено значение за цялостното излъчване както при дамите, така и при мъжете

Как да изберем парфюми онлайн | StandartNews.com

Преди да започнем със съветите за избор на парфюм онлайн, нека най-напред уточним, че в живота на съвременния човек един-единствен аромат е крайно недостатъчен. Модерния начин на живот изисква да имаме под ръка подходящо ухание както за работа, така и за свободно време, прекарано с приятели, а също и за спорт или разходки сред природата. Разбира се, на всеки му се случва да присъства и на по-официални събития – на някои по-често, на други по-рядко, но независимо от това, нуждаем се и от едно по-специално ухание и за такива случаи.

Парфюмът е от съществено значение за цялостното излъчване както при дамите, така и при мъжете. Той е необходимо допълнение към визията и много често е наричан от експертите „визитната картичка“ на вашата личност. Затова и е от такова голямо значение какви ухания съчетава парфюмната композиция, на която сте заложили според повода.

В голямата си част уханията на парфюмите са базирано на розов аромат и жасминово масло. Въпреки това те са различни, защото акцентите се поставят от допълнителни съставки. Според експертите, съществува една теория, която разделя парфюмите на четири основни типа, според техния характер.

Става дума за следните ухания:

  • Аромати с плодови нотки или цветя
  • Аромати с дървесна миризма
  • Аромати с източни подправки
  • Аромати, напомнящи свежа зеленина

Добре би било да научите малко повече за тях, за да може да подберете най-подходящия за вас. Нека ги разгледаме по-детайлно:

Свежестта на току-що окосена трева

Уханието на тези парфюми е невероятно! Те моментално освежават и ни карат да се замечтаем за красотата на полето, ливадите и полските цветя. Такива парфюми не са натрапчиви, затова са добър избор за офиса или други рутинни, ежедневни дейности.

Цветя и плодове

Тези ухания са едновременно страстни, възхитителни и съблазнителни. Веднага ще повлияят на настроението ви положително. Подобни аромати се отличават с впечатляваща универсалност и са добър избор за всякакви дейности – отмора, среща с приятели, работа или специални поводи.

Дървесни аромати

Те са топли и фини, романтични и нежни. С такъв парфюм няма да ви е трудно да създадете подходящата романтична атмосфера и да предразположите партньора си да се отпусне. Дървесните аромати са прочути с това, че с лекота допринасят за създаване на повече уют.

Дъх на източни подправки

Става дума за смесица от ухания с дървесни нотки и дъх на цветя – такива са композициите, в които участват аромати като портокал, мускус, орхидея, ванилия и други. Ориенталските парфюми са идеални за специални поводи – те са възхитително чувствени и подходящи за по-сериозни дами.

Избор на парфюм според темперамента

Освен според повода, можете да заложите на избора на парфюм и според темперамента си. Така например, ако по природа сте жизнерадостна и позитивна личност, идеален за всекидневието ви би бил един свеж цитрусов аромат. Тревните нотки също биха ви паснали перфектно, както и уханието на пролетни цветя.

Срамежливите дами пък могат да изпробват въздействието на парфюмите с ориенталски нотки, които ще им помогнат да се уравновесят и да придобият повече увереност. Защото уханието на парфюма въздейства двустранно – както на вас самите, така и на околните, помагайки им да си изградят по-пълна представа за вашата личност.

Избор на парфюми онлайн

Напоследък се отчита повишен интерес към онлайн пазаруването като цяло, а парфюмите не правят изключение. Някои предпочитат да се доверяват на вече изпробвани аромати, а други обичат да експериментират. Вярно е, че при един физически контакт получавате по-пълна представа за парфюма, привлякъл интереса ви, но също така е вярно, че всеки парфюм в онлайн магазините е придружен с подробно описание на съдържанието, а това много помага да се изгради достатъчно реалистична представа. Освен това, някои дами обичат да има и елемент на изненада, така че, изборът е ваш!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай