Едрият бизнес награди „Агрион“

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България връчи награда за растеж на земеделската компания

Едрият бизнес награди „Агрион“ | StandartNews.com

В оспорвана битка с още 7 големи български компании, „Агрион“ грабна голямата награда в категорията „Растеж“ по време на годишния бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, който се провежда под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов.  Бляскавата церемония се състоя във вторник в София Тех Парк. Наградата за постигнатите резултати бе връчена лично от Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика на изпълнителния директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев в присъствието на  министри, депутати, кметове и над 400 представители на бизнеса в България. Общия брой на номинираните компании през тази година е 25 от различни сфери на икономиката.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката, казаха от КРИБ.

 „През последните  години „Агрион“ се превърна в лидер в сферата на управление на земеделска собственост и единствената компания, която предлага пълното портфолио от услуги, свързани със управлението на земеделски активи“, каза изпълнителният директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев. Той отчете впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели. „Това превърна „Агрион“ в най-разпознаваемият  земеделски бранд в България“, каза Георгиев. По думите му компанията ще продължи усилията си в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута й и повишаване на нейната добавена стойност.

За 5 години, откакто е на българския пазар, „Агрион“ се наложи категорично като най-предпочитаната земеделска компания в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в предпочитаният партньор на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват, че над 75% от собствениците на земя, които продават имота си, посочват именно „Агрион“ като най-предпочитаният и доверен партньор при сделка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай