Донев с акции за 17 милиона

Донев с акции за 17 милиона | StandartNews.com

София. Въпреки, че работодателските организации напуснаха тристранката заради закона, някои от шефовете им все пак са подали имуществени декларации пред Сметната палата. Един от тях е председателят на КРИБ Огнян Донев.

Заедно със съпругата си той е декларирал четири апартамента в София, къщи в Свети Влас, Созопол, Банско и ловешкото село Врабево, както и банкови влогове в страната за над 200 хил. лв. Донев е раздал заеми за около 3.3 млн. лв., като от тях 1.2 млн. лв. са по договор за цесия.

В същото време шефът на КРИБ има задължения за 1.5 млн. лв. Декларирал е акции в над 10 фирми за близо 6 млн. лв. Делът му в Медийна група България от 40% е за 11.320 млн. лв. Два апартамента в София, единият от 501 квадрата, а другият - 240 квадрата, е декларирал председателят на БСК Сашо Дончев със съпругата си. Шефът на "Овергаз" е описал налични 92 хил. лв. и кредитни карти за 100 хиляди. Заедно със съпругата си имат акции в 10 компании, придобити за близо 300 хил. лв.

Имотното си състояние са декларирали също Камен Колев и Петър Денев, зам.-председатели на БСК, строителния предприемач Светослав Глосов, членове в управителни и контролни органи като Радостин Генов, Константин Главанаков, Атанас Папаризов, Ангел Скендеров.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай