Ден на металурга! Антон Петров: Създавате новото бъдеще!

Металурзите са носители на успехите днес, каза председателят на УС на БАМИ

Ден на металурга! Антон Петров: Създавате новото бъдеще! | StandartNews.com

АНТОН ПЕТРОВ, Председател на УС на БАМИ

Днес отново посрещаме Деня на металурга внеобичайна епидемична среда, която не позволява тържествено да проведемнационално честване.

ВИЖ ОЩЕ: Металурзите правят 1/8 от икономиката

Но остава традицията на този ден да отчетемуспехите, да отдадем заслужена почит и признателност на хилядите български металурзи и цялата металургична общност за техния полезен труд и принос в постигнатите успехи.По случай Деня на металурга приемете от Управителният съвет на Българската асоциация на металургичната промишленост и от мен,като негов председател, искрени пожелания да бъдете здрави, успешни, да градите настоящето и бъдещето на българска металургия.

ВИЖ ОЩЕ: Политими Паунова: Добивът на метали е важен компонент от Зелената сделка

Светът се променя, отговорностите на човека да опазва природата растат, изискванията към производителите на метали се увеличават.И ние трябва да отговорим на това предизвикателство, да произвеждаме повече метали, с високо качество, с нова добавена стойност. Защото „зеления преход” изискватова, необходими са метали за постигане на въглероден неутралитет и дигитализация.

Българската металургична индустрия е част от този процес, осъзнава своя потенциал и отговорност към бъдещето.

Гарант за това са милионите инвестиции за устойчиво развитие и успешния мениджмънт, но най-висок е приносът на работещите хора, на металурзите и целия инженернотехнически състав. Те са носители на успехите днес, те създават новото бъдеще.

Поздравления за Вашия отговорен труд, за високия професионализъм и отдаденост на професията „металург”.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай