ЧЕЗ повишава сигурността за изборите

ЧЕЗ повишава сигурността за изборите | StandartNews.com

София. ЧЕЗ временно ще прекрати оперативните прекъсвания на тока заради изборите, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Компанията ще осигури 53 дежурни екипа, за да гарантира непрекъснато и качествено електроснабдяване при подготовката и провеждането на изборите в неделя - 12 май 2013 г. Служители на компанията извършиха огледи на всички съоръжения, от които се захранват избирателните секции и обектите, свързани с провеждането на изборите.

"Като социално отговорна компания ние сме създали необходимата организация и сме взели всички мерки за нормалното протичане на изборния ден, така че гражданите да имат възможност безпрепятствено да гласуват", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Освен това 112 служители ще бъдат на разположение за отстраняване на възникнали аварии или повреди по електроразпределителната мрежа или съоръжения. Изготвен е и план за допълнително ангажиране на персонал при евентуални по-тежки ситуации. В случай на необходимост, допълнително ще бъдат организирани аварийни екипи за бързо отстраняване на възникналите събития.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай