Бой за евтини дрехи в "България"

Бой за евтини дрехи в "България" | StandartNews.com

София.  Мол мания разтресе южна София. Най-новият търговски център "България" отвори врати и накара хиляди хора да чакат с часове на опашки за намалени дрехи. Цели фамилии се бяха наредили със сакове, за да напазаруват от новите промоции и намаления. Татковците и дядовците бутаха право напред, за да докопат евтинията, а майките и бабите - да пазят зорко хлапетата.

Още от сутринта огромни опашки се бяха завихрили по бул. "България" и по бул. "Тодор Каблешков". Пътни полицаи помагаха за движението. Малко преди 12 ч пък тълпи от хора се придвижваха на талази към мола. Пред един от магазините за дрехи, които отскоро са у нас, се бе завихрила огромна опашка. Десетина гардове пък пазеха с червени ленти хората да не припарят до рафтовете преди обявения час. Основната таргет група на чакащите бе от тийнейджъри, но имаше и доста майки с деца. За тях специално от управата на мола бяха организирали клоуни и веселие с викторина.

Минути след като магазинът обяви, че отваря врати, тълпите се юрнаха към стоката. Някои от магазините в мола не са завършени изцяло. Хранителният обаче, който се намира на най-долния етаж на сградата, бе препълнен от сутринта. Организаторите се бяха постарали да има достатъчно промоции за клиентите. Хлапета пък се забавляваха на фонтана пред сградата. Архитектурата на обекта е доста интересна и уникална за мол в София. Въпреки огромните площи, молът изглежда уютен и светъл, коментираха млади жени, които чакаха ескалатора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай