"Армеец" събра елита за 20-годишен юбилей

"Армеец" събра елита за 20-годишен юбилей | StandartNews.com

Група "Фондацията", квартет "Интро" и ансабълът и оркестърът на Гвардейската армия превърнаха събитието по повод 20-ия рожден ден на ЗАД "Армееец" в истински празник за партньори, клиенти, служители и приятели на компанията. Годишнината от създаването на застрахователното дружество беше отпразнувана в зала "Арена Армеец" вечерта на 19 май.

Заедно със ЗАД "Армеец" юбилея отбелязаха водещи фигури от бизнеса, банкери, застрахователи, както и представители на светския елит.

Като част от празничната програма ЗАД "Армеец" отличи служителите си с най-дългогодишен стаж. Ръководството на компанията вярва, че именно хората имат ключов принос за утвърждаването й като водеща в сектора и предпочитана от все повече клиенти заради професионализма, почтеността, иновативността и грижата си към потребителите и обществото. Специални грамоти получиха Юлия Станева - главен счетоводител, Тамара Руменова - касиер, Нели Христова - експерт финансови и стопански анализи, като всички те са с над 19 години стаж в "Армеец".

В знак на благодарност към всички партньори и клиенти домакините подариха специален плакет на всеки гост.

"Празничното събитие по повод 20-годишния юбилей на "Армеец" е преди всичко израз на признателност към нашите колеги, брокери, партньори. Благодаря Ви, че допринесохте компанията да се нареди сред лидерите в застраховането днес, както и да заслужи десетките професионални признания на гилдията и потребителите през годините", каза Цветанка Крумова, Член на УС и Изпълнителен директор на ЗАД "Армеец" АД.

"Армеец" е лидер в застрахователния сектор от 2012 г. насам, с пазарен дял от над 13% в България. Компанията е на челна позиция в сегментите на общото застраховане и застраховки "Каско на МПС" и "Помощ при пътуване". Преди броени дни компанията грабна престижната награда "Застраховател на годината" за 2015 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай