A1 започва продажбите на 5G смартфон за любители на киното

Xiaomi Mi 11 5G идва с 108-мегапикселова камера, процесор Snapdragon 888 5G, 6,81-инчов WQHD+AMOLED дисплей и звук Harman Kardon

A1 започва продажбите на 5G смартфон за любители на киното | StandartNews.com
  • Новият модел на китайския производител се отличава с 108-мегапикселова основна камера, процесор Snapdragon 888 5G, 6,81-инчов WQHD+ AMOLED дисплей и звук Harman Kardon

А1 започва да предлага нов 5G смартфон - Xiaomi Mi 11 5G, който е готов за работа в мрежата от пето поколение на телекома. Моделът се предлага както онлайн, така и в магазините на А1 и идва в комплект с фитнес гривна Band Mi 5. Освен поддръжка на 5G, смартфонът предлага мощен процесор Snapdragon 888 5G, 6,81-инчов AMOLED дисплей, камери и софтуер на ниво кино, звук Harman Kardon, Wi-Fi 6 и батерия с капацитет 4600mAh, Mi 11, което го прави подходящ избор на феновете на киното и филмите.

Xiaomi Mi 11 5G може да бъде разпознат лесно по своя характерен външен вид. Акцент в гърба на устройството му е именно 108-мегапикселовият обектив. Лицето на смартфона пък е покрито от голям 6,81-инчов AMOLED дисплей. Добрата фотография изисква и достатъчно добър екран за визуализиране на снимките, което обяснява високата разделителна способност – 3200х1440px и честотата на опресняване на екрана от 120Hz.

Освен любителите на киното, геймърите също ще оценят качеството на дисплея. Най-новите 3D графики не просто се визуализират добре, но и изглеждат впечатляващо. Мобилният гейминг ще спечели много от 5G мрежите, тъй като те свеждат до минимум времезакъснението. Тук А1 продължава да има ключово предимство на пазара, като първият и засега единствен телеком у нас с истинска 5G мрежа, достигаща гигабитови скорости.

Xiaomi Mi 11 5G е снабден с мощния 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 888. В устройството се крие още батерия с голям капацитет от 4600 mAh, която поддържа опции за бързо и за безжично зареждане. Xiaomi Mi 11 5G идва с 256 GB вградена и 8 GB RAM памет. Това е повече от достатъчно място за множество видеоклипове, снимки във висока резолюция, както и игри. Устройството няма слот за карта памет, но за сметка на това поддържа две nano-SIM карти.

Цените на смартфона започват от 51.99 лева на месец с двугодишен абонамент за план А1 Unlimited. Това е първият 5G план в България, с който всеки абонат може да се възползва максимално от възможностите на мрежата от пето поколение. Той предлага безкрайни минути и неограничени мегабайти без лимит на максималната скорост, включително в 5G. Със същия тарифен план, но в брой, цената на Xiaomi Mi 11 5G възлиза на 1069.99 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай