А1 пуска новото 5G издание на Samsung Galaxy Z Flip

Предварителните поръчки за модела вече започнаха в онлайн магазина на A1.bg и ще продължат до 12 март

А1 пуска новото 5G издание на Samsung Galaxy Z Flip | StandartNews.com

Първият сгъваем смартфон на Samsung тип „флип“ има нова серия, която ще поддържа 5G мрежата на А1

Един от най-запомнящите се смартфони на 2020 година се връща на фокус с новата си 5G версия. Samsung Galaxy Z Flip 5G е първият от серията Z, обединяваща сгъваемите устройства на бранда, който идва с възможност за 5G поддръжка. Предварителните поръчки за модела вече започнаха в онлайн магазина на A1.bg и ще продължат до 12.03.

Моделът скоро ще поддържа и 5G мрежата на А1, която в момента има покритие в по-големите части на София, Пловдив, Варна, Видин, Бургас, Сливен, Хасково, Русе, Ямбол, Банкя и Банско. Телекомът ще предложи 5G във всички населени места с над 10 000 жители и основните курорти. По този начин потребителите на Z Flip 5G ще могат да разчитат на много бързи скорости и ниско времезакъснение докато са в движение.

Samsung Galaxy Z Flip 5G запазва всичко, което направи този модел наистина уникален. Потребителският интерфейс е уникален за Samsung, като е разработен специално за сгъваем смартфон. Това позволява на приложенията на устройството да работят както когато устройството е отворено напълно, така и когато дисплеят му е прегънат. Популярен сред любителите на сгъваемите устройства стана и многозадачният режим, с който дисплеят може да се раздели на 2 части, всяка от които да визуализира различно приложение. 

Сред другите ключови характеристики на новия модел в портфолиото на А1 са и мощният процесор Snapdragon 865+, както и солидната му вградена памет в размер от 256 GB. Камерата не е сред акцентите на устройството, но двойката 12-мегапикселови обективи са способни на наистина добри снимки, дори и в условия на слаба осветеност. Любителите на селфитата пък ще се радват да чуят, че апаратът запазва и 10-мегапикселовата предна камера.

Голямата промяна идва именно във възможността за свързване с мрежите от пето поколение. Samsung Galaxy Z Flip 5G ще се превърне в поредното устройство на бранда Samsung, което е съвместимо с мрежата на А1. Списъкът се допълва непрекъснато, като потребителите могат да го следят на сайта на А1.

Предварителната поръчка от онлайн магазина на А1 има и допълнителни предимства във време на пандемия. Освен че спестява разходка до магазин, устройството идва с безплатна доставка до всяка точка на България. Поръчалите Samsung Galaxy Z Flip 5G, сега ще го получат в комплект и с UV стерилизатор Samsung ITFIT. Това е практична джаджа, подходяща за дезинфекция на смартфони, слушалки, очила и други компактни устройства.

5G версията на Samsung Galaxy Z Flip идва и в различни цветове от миналогодишните модели. Този път в онлайн магазина на А1 могат да бъдат открити бяла, сива или бронзова разцветка на устройството. Цените на новите Z Flip започват от 86,99 лева на месец, в случай че бъде поръчан с тарифен план А1 ONE Unlimited 5XL за 2 години. Ако предварителната поръчка със същия тарифен план е платена в брой, цената става 1 899,98 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай