А1 и Маstercard с нови подаръци за своите потребители

Летни почивки, електрически мотоциклети и безплатни абонаменти за Xplore TV са само част от изненадите

А1 и Маstercard с нови подаръци за своите потребители | StandartNews.com
  • Промоционалната кампания се провежда на три етапа от 15 април до 15 юли

Всички потребители на A1 Wallet, които използват своята физическа или виртуална карта A1 Wallet Mastercard, ще могат да участват за спечелване на стотици награди. За целта те трябва просто да запазят своята карта в любимите си онлайн магазини за по-лесно, бързо и сигурно плащане. Всяко плащане със запазена карта до 15 юли може да донесе на притежателите ѝ редица награди от A1 Wallet и Mastercard. Няма значение дали потребителите са запазили виртуалната или физическата си карта.

Наградите в кампанията са повече от атрактивни. Използвалите електронния портфейл на А1 ще играят за 3 електрически мотоциклетa e-Vespa, 54 летни почивки в смарт кемпер, 72 пречиствателя за въздух, както и за безплатни абонаменти за Xplore TV. Инициативата е част от кампания на Mastercard, която се провежда на три етапа – от 15 април до 15 май, от 16 май до 15 юни и от 16 юни до 15 юли, като след края на всеки ще се извършва теглене и награждаване на участниците. Те ще бъдат обявявани на сайта на кампанията след края на всеки етап: mastercard.bg/promo

A1 Wallet е безплатно за изтегляне мобилно приложение, което е съвместимо с Android и с iOS устройства. С негова помощ всеки смартфон може да се превърне в портфейл, а плащанията стават още по-бързи и безопасни. С A1 Wallet потребителите могат да правят безконтактни плащания на ПОС терминал, да пазаруват онлайн със своята виртуалната карта, да съхраняват всички свои карти за лоялност, да разглеждат най-актуалните брошури за различни големи търговски обекти, да правят преводи по IBAN, както и да правят преводи на пари към други потребители на приложението само за секунди. Платежните услуги в рамките на А1 Wallet се предоставят от Пейнетикс АД.

Високата степен на защита прави А1 Wallet значително по-сигурен от традиционния портфейл. За да се извърши каквото и да е действие в дигиталния портфейл, трябва да бъде премината оторизация от ползвателя като въвеждане на ПИН код, пръстов отпечатък или лицево разпознаване.

Потребителите на A1 Wallet могат да избират между два плана – безплатен Standard и платен – Premium, с който имат възможност за безплатно зареждане с банкова карта и безплатни IBAN преводи в лева и евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай