Сряда,

В кои части на столицата няма да има вода на 7 септември?

От: Администратор -
133
В кои части на столицата няма да има вода на 7 септември?
A
A
A

На 07 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Патриарх Евтимий", кв. „Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Княз Борис I" от бул. „Патриарх Евтимий" до ул. „Гургулят".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княз Борис I" на кръстовището с ул. „Гургулят".

На 07 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Боян Петканчин", жк. „Студентски град" , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Свети Климент Охридски" от ул. „Канарче" до бул. „Свети Климент Охридски" №57 и №18А
бл. 7, бл. 8, бл. 9 на ул. „Виталий Таджер", бул." Свети Климент Охридски" №12 и бензиностанция OMV на ул. „8-ми декември" ъгъла с бул. „Свети Климент Охридски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Свети Климент Охридски" №12.

На 07 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III", с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Цар Борис III" от ул. „Христо Ботев" до ул. „Никола Петков".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Борис III" и ул. „Дъбрава".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com