Спират временно водата в части от София - вижте къде и за колко време

Спират временно водата в части от София - вижте къде и за колко време | StandartNews.com

Днес, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народно хоро" кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Народно хоро" от ул. „Буземска" до ул." Крушовски връх"; по ул. „Брезовица" от ул. „Народно хоро" до ул. „Буземска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро " ъгъла с ул. „Брезов рид".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 03 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Сливница", с. Кътина , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Сливница", ул. „Сини вир", ул. „Пирамидите".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница", ъгъла с ул. „Сини вир".

На 03 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Егреците", вилна зона „Беловодски път" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Стар Беловодски път" от ул. „Беловодски път" до ул. „Егреците", ул. „Малкото копито".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стар Беловодски път " ъгъла с ул. „Малкото копито".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай