Къде и кога няма да има вода в София на 15 декември?

Къде и кога няма да има вода в София на 15 декември? | StandartNews.com

На 15 декември 2017 г. (пeтък), във връзка провеждане на степ тест за проверяване на налягането във водопроводната мрежа на ул. „Иларион Макриополски", гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Иларион Макриополски", ул. „Космонавт", ул. „Москва"
бул. „Варна" от ул. „Несебър" до ул. „Стефан Стамболов", ул. „Средна гора"
кв. „Св. Стефан"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител" ъгъла с ул. „Тракия"; ул. „Стефан Стамболов" ъгъла с ул. „Несебър".

На 15 декември 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на редуктор за налягане на ул. „Искър", с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

Вилни зони „Пладнище" и „Симоница"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър" ъгъла с ул. „Родопи".

На 15 декември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Явор", кв. „Суходол" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Явор", по ул. „Овче поле" от ул. „Перла" до ул. „Градина"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Овче поле" ъгъла с ул. „Явор".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай