Къде и кога няма да има вода в София на 12 декември?

Къде и кога няма да има вода в София на 12 декември? | StandartNews.com

На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Й. Вапцаров", кв. „Михайлово" гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Персенк"
ул. „Майор Коста Паница" от ул. „Персенк" до ул. „Люлин"
ул. „Родина", ул. „Захари Стоянов", ул. „Георги Бенковски"
ул. „Александър Стамболийски" от ул. „Никола Вапцаров" до ул. „Христо Смирненски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мими Балканска", кв. „Христо Ботев" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. 511, ул. „Георги Спасов", ул. „Мими Балканска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мими Балканска" пред №58.

На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Кантакузин" вилна зона „Киноцентър", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул." Димитър Кантакузин",
ул. „Стилян Чилингиров" № 2 и № 4
ул. „Гена Димитрова" № 21 и № 23

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Кантакузин" ъгъла с ул. „Чемшир ".

На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Елемаг", жк. „Изгрев" се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Елемаг" №6 и Частно училище „Дойче шуле"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елемаг" №6 .

На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Несебър", кв. „Факултета" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Несебър" от ул. „Суходолска" до парк „Западен парк"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Несебър" ъгъла с ул. „Суходолска".

На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Войводина могила", кв. „Княжево" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Люлински път" от ул. „Войводина могила" до ул. „Сърнела"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлински път" ъгъла с ул. „Сърнела".

На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Бръшлян", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Бръшлян" от ул. „Ридо" до ул. „Самоковски път"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бръшлян" ъгъла с ул. „Ридо".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай