Бургас посреща втори магазин ЗОРА

На 9 февруари пред жителите на квартал Меден рудник в Бургас ще се отвори нова възможност – вторият магазин ЗОРА ще бъде факт

Бургас посреща втори магазин  ЗОРА | StandartNews.com

На 9 февруари пред жителите на квартал Меден рудник в Бургас ще се отвори нова възможност – вторият магазин ЗОРА ще бъде факт. Иновативният дизайн, характерен за обектите на ЗОРА, е разгърнат на 1000 кв. метра, които са достатъчни посетителите да открият всичко необходимо – целия спектър от уреди за дома и семейството, предлагани от световни производители. А за да бъде удоволствието им пълно, очакват ги специални ценови предложения и отстъпки, валидни от 9 до 13 февруари. Повече информация любителите на техниката могат да намерят в брошурата, специално посветена на откриването.

 

ЗОРА е компания, която за 27 години на пазара не е спирала да се развива и винаги е  предлагала на своите клиенти не просто техника, а пълноценни изживявания. С отварянето на втория си магазин  в динамичен град като Бургас, ЗОРА затвърждава този имидж. А това осигурява не само достъп на хората до света на технологиите, но и означава инвестиция в самите хора. Във втория магазин ЗОРА новото си работно място ще открият 15 души, чиято квалификация ще бъде постоянно повишаване с цел осигуряване на професионалното им развитие и качеството на обслужване.

 

Заповядайте да открием новата ЗОРА в Бургас - кв. Меден рудник, бул. Захари Стоянов 95, на 9 февруари в 10 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай