Атанас Камбитов: Ще се кандидатирам за трети кметски мандат

Атанас Камбитов: Ще се кандидатирам за трети кметски мандат | StandartNews.com

Напоследък много хора се интересуват и се притесняват дали ще се кандидатирам за трети мандат. Обикновено се старя да го казвам по-дипломатично, но явно оставам неразбран. Така че може с големи заглавия да пишете: "Да, Камбитов категорично ще се кандидатира през 2019 година за кмет на Благоевград.

По-нататък гражданите на Благоевград ще решат. Глас народен, глас божи". Това обяви на пресконференция днес градоначалникът на Благоевград Атанас Камбитов.

Той допълни, че вече няма да позволя на никой да хвърля безпочвени обвинения, недоказани твърдения за каквото и да е, защото по този начин се обезсмислят усилията на огромен брой хора и се опорочава техният труд.

В община Благоевград работят 187 човека, повече от 2/3 са млади хора. Не могат да идват и да казват: "Кмете, ние работим, даваме всичко от себе си, а еди кой си излиза и казва: Вие сте корумпирани и некадърни. Който твърди тези неща, ще трябва да ги доказва", предупреди Атанас Камбитов. 

Ремонтът на площадното пространство в центъра на Благоевград приключва в края на октомври, заяви още Камбитов. Той обясни, че ремонтът се е оказал абсолютно наложителен, тъй като на много места под плочките се отварят огромни ями, изключително опасни особено при по- голямо натоварване.

Градоначалникът съобщи , че всички строителни обекти вървят в срок, ремонтат на ул. "Марица" приключва в края на годината, до 18 декември трябва да се завърши и депото за отпадъци и към днешна дата няма индикации, че този срок няма да се спази. В отговор на коментарите на мнозина дали ще се кандидатира за следващ кметски мандат Атанас Камбитов бе категоричен, че ще го направи, а гражданите на Благоевград ще решат кой да управлява града. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай