Ваксинационен център „Бар ЗаЗдраве“

Нестандартен център за ваксинации отваря врати в центъра на София

Ваксинационен център „Бар ЗаЗдраве“ | StandartNews.com
  • Нестандартен център за ваксинации отваря врати в центъра на София

Рекламна агенция McCANN Sofia в партньорство с “Медицински център Ориндж” и Фондация “Три жени” дават своя принос в борбата с Covid-19 чрез откриването на ваксинационен център “Бар ЗаЗдраве” в София. Центърът отваря врати на 16 декември 2021г., на адрес ул. “Шипка” 23 (входът е откъм ул. “Васил Априлов”).

„Бар за здраве“ дава възможност да се ваксинирате или да поставите бустерна доза в един различен ваксинационен център, където ще ви посрещне медицински консултант, на който може да зададете всички въпроси, свързани с ваксинацията. Изнесен извън болничните заведения, новият център предлага спокойна и сигурна среда за ваксиниране, възможност за консултация със специалист и допълнителна подкрепа за връщането на ваксинираните към нормалния начин на живот – ваучери за големи отстъпки от редица столични заведения.

Поканени са всички, за които е настъпил моментът за бустерна доза или които все още не са ваксинирани, но обмислят да го направят или пък се колебаят. А ако вече имате зелен сертификат, но продължавате да имате и въпроси относно ваксините - добре дошли си, за да ги зададете. Тук ще получиш не само отговорите, но също така чаша топъл чай или витаминен коктейл и лично отношение.

На място ще се срещнете с нашите медицински консултанти, с които можете да разговаряте за всичко, свързано с ваксинирането. Вашите въпроси и притеснения трябва да бъдат чути – затова сме осигурили всичко необходимо, за да се чувствате уютно, в добронамерена среда и да бъдете сигурни, че взимате информирано и правилно решение.

Идеята прегърнаха някои от най-любимите ни столични заведения - Ресторант La Bottega, Ресторант Cinecitta, Бар К.Е.В.А., Ресторант, Hamachi, Бар Jazu by Hamachi, Ресторант Mediterraneo, One More Bar, Бар Петък, Бар SODA, Ресторант Троянците. Заедно с тях ще  дадем и един по-зелен талон към зеления сертификат – с него можете да получите отстъпка, в което и да е от партньорските заведения, за да се върнете спокойно към нормалния начин на живот.

За откриването ще дойде и самият Дядо Коледа, който ще се ваксинира при нас, преди да потегли с шейната към всички деца по света.

_________________________

Ваксинационният център ще бъде с работно време:

Пн - Пт 8:00 - 10:00 / 17:00 - 20:00

Сб - Нд 11:00 - 19:00

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай