Луната вае талията ви

Отслабвайте според фазите на нощното светило

Луната вае талията ви | StandartNews.com

Луната може да извае талията ви и това не е новина – доказано е, че нейните фази влияят върху ритъма на организма. Можете да се отървете до 5 килограма за един лунен цикъл – при това без глад и стрес. Номерът е да откриете кои за точните храни за вас. Започнете подготовката при новолуние и продължете до пълнолуние. 

Луната „отговаря“ за мераците ни, свързани със секса и с апетита. Докато тя се напълни, всяка вечер пийте сок от прясно изцеден лимон с половин чаена лъжичка куркума. Коктейлът ще стопи поне малко от натрупаните мазнини през деня и ще прочисти токсините. През следващите две седмици поглъщайте по светло не повече от 1000-1200 калории и хапвайте храни, които стимулират обмяната на веществата. Наблегнете на пълнозърнест хляб, нискомаслена извара или яйца, пресни плодове и пчелен мед. Обедът може да съдържа 350-400 калории - ориз, картофи или спагети. За вечеря са достатъчни 300 калории - салата от пресни зеленчуци, пилешко филе или риба. Но запомнете – преди лягане най-вече белтъчини.

Растящата Луна възбужда апетит за витамини и минерали, които спомагат за разграждането на мазнините и превръщането им в енергия. На този етап - 1200-1400 калории. Придържайте се към протеините. Закуската  - зърнени храни и плодове. Обедът - крехки и нетлъсти меса или риба, съчетани с богати на въглехидрати зеленчуци. За вечеря калориите да не надвишават 400. Пийте много вода, която стимулира самопречистването на тялото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай