Как стартират оздравителните процеси в мускулите и ставите

С премахването на болката стартират оздравителните процеси в мускулите и ставите

Как стартират оздравителните  процеси в мускулите и ставите | StandartNews.com

Терапия с шокови вълни в ЛЕЙЗЪР МЕД – София и Варна.

Методът е с широко приложение в ортопедията и рехабилитационната медицина и води до бързо и неоперативно премахване на болки без значение от степента и локацията им. С термина shockwave (ударна вълна) се обозначават механичните импулси, които при достигане до  тъканите се усещат като вълна. Въздействието им предизвиква локално загряване и засилва притока на кръв, което е подпомага пълноценното хранене на тъканите, техния метаболизъм и регенерация.  В ЛЕЙЗЪР МЕД се използва най-висок клас апарат със смарт-фокус, без аналог в България.

В съвременната терапия на болката шоковите вълни са предпочитани, т.к.  активират естествените оздравителни процеси в организма. Процедурата е бърза, неинвазивна и не налага използване на упойка или допълнителни медикаменти. Специален апликатор фокусирано подава импулси в болезненото място или отдалечено – в тригерна точка. След процедурата настъпва бързо облекчаване и снемане на напрежението. Болката се премахва незабавно и с устойчив ефект.  

Запиши час на:   тел. 02 4 760 760 , моб. 089 952 11 01   www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: АПАРАТНА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ подобрява мъжката потентност като коригира слабостта на съдовата мрежа.

Активира естествения процес на образуване на нови кръвоносни съдове, с което засилва кръвотока, подпомага кръвонапълването и осигурява сигурност на мъжа в моментите на интимност. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + ТЕСТОСТЕРОН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай