Иновативни технологии за свежа и чиста кожа

Любимата колекция, LUNATM, която е добре позната

Иновативни технологии за свежа и чиста кожа | StandartNews.com

Шведският beauty-tech лидер FOREO представи най-голямата иновация в почистването на лицето досега - колекцията LUNATM 4. Новата продуктова гама от уреди за грижа за кожата на бранда включва LUNATM 4 - най-доброто издание на най-продаваната четка за почистване на лице в света, с още по-меки силиконови влакънца, различни програми за дълбоко и нежно почистване с пет степени на масаж, които подобряват циркулацията на кръвта и естественото производство на колаген с моментални видими резултати. В допълнение колекцията LUNA 4 изненадва с ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток за анти-ейдж ефект, както и за първи път LUNATM 4 body - устройство за тяло, което се бори с целулита.

Сред 3200-е различни микроби, виреещи върху ръцете ни, има вредни бактерии, които могат да причинят различни инфекции. Един микроб може да се размножи повече от 8 милиона пъти само за един ден. Знаейки, че почти 80% от патогените се разпространяват чрез допир, основна мисия на FOREO е подобряване на рутината за почистване на лице и образоването, че е важно да се инвестира в добра четка за лице, която напълно  елиминира опасността от бактерии, оставяйки кожата здрава и сияйна в рамките на няколко минути.

Любимата колекция, LUNATM, която е добре позната, е вече с още по-меки силиконови влакънца. Така подобрените LUNATM 4, LUNATM 4 mini, LUNATM 4 go се движат още по-лесно по кожата и естествената - еластичност се запазва. Тази нова колекция включва също режими за дълбоко и нежно почистване, функция за заключване при пътуване и пет различни типа масаж.

• Масаж за дренаж на лимфна течност - подобрява циркулацията на лимфната течност в тялото. Подходящ за околоочния контур и под областта на челюстта.

• Дълбоко тъканен масаж - дълбок натиск през бавни интервали, за да успокои натрупаното напрежение в мускулите на лицето. Подходящ за бузите и над челюстта.

• Точков масаж - използва различни нива на натиск, за да отпусне стегнатите мускули. Подходящ за областта на шията.

• Шиацу масаж - използва пулсиращ натиск, за да подобри емоционалното и физическо състояние. Подходящ за областта на слепоочието и челото.

• Релаксиращ масаж - използва нежен до силен натиск, за да възстанови и релаксира естествените енергийни нива. Подходящ за областта около веждите и пред ушите.

ЗВЕЗДИТЕ В КОЛЕКЦИЯТА LUNATM 4

Най-голямата иновация в колекция LUNATM 4 на FOREO са LUNATM 4 plus и LUNATM 4 body, които скоро се очаква да бъдат пуснати в продажба като последен щрих към вашия режим за цялостна грижа за кожата.

LUNATM 4 body

Най-новият уред в семейството на FOREO е дългоочакваната LUNATM 4 body - масажираща четка за тяло с T-SonicTM пулсации за ежедневно дълбоко почистване на кожата. Изработена от ултра-хигиеничен силикон, LUNATM 4 body се състои от меки, устойчиви на бактерии влакна, които са 35 пъти по-хигиенични от четки с найлонови косъмчета. Клинично доказано е, че премахва 99% от замърсяванията по кожата, което означава, че запушените пори и пъпките остават в миналото. Освен това, уредът е бързосъхнещ, за да предотврати натрупването на бактерии.

LUNATM 4 body намалява целулита, като се насочва към течността, която се натрупва в колагеновите джобове. Чрез засилване на микроциркулацията, масажът с T-SonicTM пулсации помага за разпределянето на мастните натрупвания. Поддържането на здравословно кръвообращение също означава, че хранителните вещества в тялото ви могат да стимулират производството на колаген. Този протеин поддържа кожата здрава и еластична, което я прави по-малко податлива на набръчкване, причинено от целулит.

В допълнение, иновативната четка за почистване на тялото на FOREO нежно ексфолира мъртвите кожни клетки и врасналите косъмчета, без да наранява кожата. Масажът с T-SonicTM пулсации временно разширява порите, така че силиконовите влакна могат да премахнат замърсяванията и омазняването в порите. Това е и перфектната подготовка на кожата за дълбоката абсорбция на всички кремове или лосиони, които са част от рутинната ви грижа за тялото.

LUNATM 4 plus

LUNATM 4 plus е почистващо устройство 4-в-1 за зряла кожа, което включва известните технологии на FOREO: микроток, червена LED светлина, релаксиращи T-SonicTM пулсации, както и чисто нова технология в продуктовата гама на FOREO - NIR LED светлина. LUNATM 4 plus е единственото устройство, което таргетира видимите признаци на стареене, докато почиства лицето и шията. Near-infrared, или близката инфрачервена LED светлина нежно загрява кожата, за да разшири временно порите, позволявайки на силиконовите влакна на LUNATM 4 да достигнат до замърсяванията. Near-infrared и червената LED светлина са известни с това, че съживяват и подмладяват кожата.

Устройството е снабдено с микротокова технология, която стяга кожата и изглажда фините линии, осигурявайки най-добрия неинвазивен лифтинг на лицето в комфорта на вашия дом.

LUNATM 4 plus вече разполага и с Anti-Shock SystemTM -уникална интегрирана система, която измерва съпротивлението на кожата на микроток и автоматично настройва интензитета, така че да няма чувство на дискомфорт. По този начин се гарантира максимална безопасност, комфорт и подобрени резултати. Междувременно, гърбът на LUNATM 4 осигурява ревитализираща фитнес процедура, тъй като нискочестотните пулсации спомагат за отпускане на точките на напрежение на мускулите на лицето и подобряват лимфния дренаж, което води до по-добър вид и намалено подпухване на лицето.

Клинично доказано е и, че LUNATM 4 plus премахва 99% от замърсяванията и остатъците от грим и е 35 пъти по-хигиенична от четките с найлонови косъмчета. 100% от потребителите съобщават, че кожата се чувства по-добре след почистване с LUNATM 4 plus в сравнение с почистването с ръце. 98% от потребителите съобщават, че усещат кожата си по-гладка и мека, както и че забелязват по-добро усвояване на продуктите за грижа за кожата. И накрая, 90% от потребителите съобщават, че кожата изглежда по-млада и по-здрава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай