Страхотна новина за шеф Токев, какво реши съдът

В края на октомври миналата година готвачът бе хванат да шофира след употреба на алкохол и със спукани гуми

Страхотна новина за шеф Токев, какво реши съдът | StandartNews.com

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев. Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво състояние, от която му оставаха още 2 месеца и 14 дни. За предсрочно освобождаване бе необходимо той да е изтърпял не по-малко от 1/2 от наказанието си.

Съдът реши, че процесът на адаптация на Токев е протекъл безпроблемно. Той бил спокоен и балансиран, не проявявал враждебност и агресивност, което означавало, че няма зависимости, включително от алкохол.

В затвора шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплина и проявил самоинициатива. Не можело да бъде възприеман като реална опасност за обществото. Токев приемал изцяло отговорността за криминалното си поведение, признавал вина и демонстрирал нагласи за промяна, посочва в мотивите си за предсрочното му освобождаване съдът.

"Искам да кажа, че много добре съзнавам грешката си. В затвора работя по 12часа. С оскъдни продукти показах ново ниво на готвене. Създадох условия как да се работи. От 30 процента посещаемост в стола, сега тя е 80 на сто. Има огромни опашки за храна”, заяви шеф Токев пред съда, цитира Нова.

И допълни: „Спортувам всеки ден между 2 и 3 часа. Обучавам се как да тренирам.Написах проект - да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса проекта, но няма как да бъде приложен. Проведох много разговори с млади хора. Мисля, че всички тези неща допринесоха да се социализирам добре. Мисля, че съм готов да напусна затвора и да съм полезен на семейството си”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай