Сблъсък в съда. Прокурорският син разплака съпругата на една от жертвите

Какво се случи

Сблъсък в съда. Прокурорският син разплака съпругата на една от жертвите | StandartNews.com

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов влезе в пряк словесен сблъсък в съда със съпругата на една от жертвите на тормоз.

Показанията на съпругата на пребития треньор Румен Андонов бяха многократно прекъсвани от обвиняемия Васил Михайлов с реплики и коментари, предава Дарик.

Тя се разплака в съдебната зала. А защитата на обвиняемия продължава да твърди, че насилието на Михайлов винаги е било провокирано.

Атакувал футболния треньор, защото мъжът притеснявал братовчедка му.

"Как очаквате да се държи човек, който при всяко свое излизане се държи толкова нагло? Засегна се, че го нарекох същество. Той е изключително честолюбив. Развесели се, когато се разплаках. Явно е човек, който знае, че каквото и да направи, няма да получи нищо и ще продължи отново", каза съпругата на пребития треньор - Марияна Николова.

Припомняме, че през септември м.г. Софийската районна прокуратура обвини Михайлов за общо четири закани за убийство към приятелката му. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи