Помогнала ли е полицайката на Семерджиев? Истината

Все още не е обявено официално каква точно е била ролята на Симона Радева във фаталната нощ

Помогнала ли е полицайката на Семерджиев? Истината | StandartNews.com

Тунингованата полицайка от I РУ Симона Радева е оказала помощ на Георги Семерджиев, като е участвала в подсигуряването на стълба, с която той да се прибере в дома си.

Това стана ясно по време на заседанието на Софийския градски съд, който постанови постоянен арест за обвинения за тежката катастрофа в София, при която загинаха две млади жени. Доказателствата бяха съобщени в съдебната зала от прокуратурата, предаде Нова.

Все още не е обявено официално каква точно е била ролята на полицай Радева във фаталната нощ и какви са били отношенията й с Георги Семерджиев. И дали тя е била с него в автомобила му или само му е помогнала в укриването. Знае се, че тя е била на разпит, но към момента няма повече данни. Самата тя заяви малко след катастрофата, че съвестта й е чиста.

"Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!", написа Симона Радева в своя Фейсбук профил. 

В петък прокуратурата обяви, че е установила данни за евентуално нарушаване на служебните задължения от служители на МВР, включително на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвиняемия Георги Семерджиев, както и за търговия с влияние. Конкретни имена обаче не бяха посочени.

Самият Семерджиев заяви в събота пред съда, че е бил отвлечен и не помни нищо. Събудил се в дома си, след това бил арестуван от нахлулите в дома му полицаи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай