Нови разкрития за убийството на Нотариуса. Връзки с политици

Проговори бившият прокурор Андрей Янкулов

Нови разкрития за убийството на Нотариуса. Връзки с политици | StandartNews.com

В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е имало данни за лица на сериозни властови позиции. Това заяви в ефира на NOVA NEWS бившият прокурор Андрей Янкулов, който сега е част от Антикорупционния фонд.

Според него е възможно да е убит, за да не се разприказва. „От начина на функциониране на това криминално предприятие, става ясно, че то е било изключително добре поставено в структурата на публичната власт у нас. Това е видно от множество примери", поясни Янкулов.

На въпрос каква ще бъде съдбата на този архив, той обясни следното:

„Каквато и за архива на другия предполагам ръководител, на другото такова сериозно криминално предприятие – Петьо Петров, известен с прякора си Еврото, който изчезна безследно. В един момент, като че имаше напрежение между Пепи Еврото и Мартин Божанов”.

„Виждаме сега и това, което излиза за съпругата на Божанов, която е била назначена с външен конкурс на ГДБОП. Това са индикации за сериозните властови позиции на групата. Нямам спомен да са могли да влизат хора отвън. Там са се набирали служителите от други структури на МВР”, каза още  бившият прокурор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Вадуц
преди 2 месеца

Адриан Тарлото и Тони Усмивката от гара Левски, отглеждат марихуана на лампи в къщата на Ламбиста от същият град. Тони Усмивката всеки ден носи амфетамин и пико на Адриан точно в 12 часа на обяд. Майката на Адриан продава метадон. Окото и амфетите ги вземат от Рени циганката и ги крият в рамката на колелото на Тони Усмивката

Откажи
Невена
преди 2 месеца

Такива престъпници нямат място дори и в гробищата. Те трябва да бъдат храна за хищни животни. Така ще бъде поучително за корумпираните престъпници.

Откажи