Медицинска сестра изчезна посреднощ в Бургас

Медицинска сестра изчезна посреднощ в Бургас | StandartNews.com

Бургас. 25-годишна жена изчезна безследно посреднощ от центъра на града. Медицинската сестра Валентина Иванова е в неизвестност от 15 април.

От тогава никой не може да се свърже с нея, защото телефонът й е изключен. Валентина е живеела в къщата на баща си в бургаския квартал Лозово на улица "Ружа" 22.

Работела като медицинска сестра в зъболекарски кабинет на улица "Рилска", която се намира в центъра на Бургас. Във вторник Валя за последно била на работа в кабинета. Прибрала се в около 19 часа, а в 23,00 се приготвила за излизане. Повикала такси до дома си в Лозово и казала на шофьора да я заведе в центъра на Бургас близо до Морската градина и улица "Богориди". От години това място се ползва като пункт за срещи и е известно в Бургас като "Гъбката".

В 23,30 часа Валентина слязла точно там и повече никой не я виждал, нито чувал. Близките й се разтревожили едва на следващия ден сутринта, когато от зъболекарския кабинет им позвънили да питат защо не е отишла на работа. Валентина е била сгодена за полицай, с когото скоро планирали да вдигат сватба. Двойката не е имала никакви проблеми, не е имало и дори и дребни поводи за скандал преди жената да изчезне. Тя не е взела със себе си никакви пари, а в дамската й чанта са били само документите й за самоличност и телефона. Баща й Иван, с когото тя е живеела, е пенсионер, а майка й работи от няколко години в Австрия. Тя още не знае за мистериозното изчезване на дъщеря си. Бащата на Валентина е настоял изрично пред полицията да не търсят медии за съдействие при издирването и да не се афишират лични данни и снимки на младата жена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай