Лоши новини за делото срещу приятеля на нарязаната Дебора

Още преди седмица бе заявено неофициално за случващото се

Лоши новини за делото срещу приятеля на нарязаната Дебора | StandartNews.com

Източник: Фейсбук

Абсолютно всички съдии в Районния съд на Стара Загора са си направили отвод по делото за бруталното насилие над Дебора Михайлова, съобщи бТВ. Девойката беше нарязана с макетен нож от своя приятел, а главата ѝ беше насилствено обръсната.

Още преди седмица бе заявено неофициално за случващото се.

Наказателното дело срещу 26-годишният Георги Георгиев е изпратено на Върховния касационен съд за определяне на друг, еднакъв по степен съд, който да го разгледа.

Причината за отвода на всички съдии е да се избегнат всякакви съмнения в безпристрастното разглеждане и решаване на делото и за да бъде обезпечена обективността при правосъдието.

Една част от съдебните състави са се отвели поради произнасяне по въпроса за мярката за неотклонение, взета в хода на досъдебното производство. Счели са, че тези произнасяния са пречка да разгледат делото от общ характер.

Останалата част от съставите са се отвели с оглед публично разпространените съмнения в безпристрастността и обективността им при разглеждане и решаване на делото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи
Наблюдател
преди 3 месеца

Дебора рано се е ориентирала,как да изкарва лесни пари. Човека и купил цици и други екстри. Така,де! Съвременна бръмчалка. После видяла,че трудно се обслужват 5-6 човека,ама няма връщане. Както и парите за циците. Под натиска на улицата Георги ще изгори. Затова съдиите не искат да си цапат съвестите.

Откажи