Четвъртък,

Какво ще прави Каролев след като полежи в ареста

От: Рачо Рачев, кадър БНТ Архив -
Какво ще прави Каролев след като полежи в ареста
A
A
A

Икономистът Владимир Каролев е бил задържан, защото е нарушил задължителната карантина. Бил е арестуван в Разлог. Самият той сподели това на своята Фейсбук страница.

Каролев е бил задържан в полицейското управление, защото не е спазил 14-дневния срок на домашна карантина. Той е бил на посещение в Лондон, след което се е прибрал в дома си в София. На фейсбук страницата си обаче самият Каролев е качил снимка и информация, че е отишъл в Разлог. По-късно се е качил и се е разходил в Пирин планина над Банско, което категорично нарушава наложената мярка, издадената заповед за спазване на карантина.

Отново на Фейсбук страницата си икономистът поясни, че двама полицейски служители са го търсили в офисите му в София, не са успели да го намерят, след което е открит в Разлог, където е разпитан и задържан за 24 часа.

Икономистът е категоричен, че не е нарушил никакви забрани и затова ще заведе дело срещу държавата в Страсбург. Въпреки че се намира в ареста в Разлог, обвинението срещу Владимир Каролев е повдигнато от Софийска градска прокуратура. Той е задържан в Разлог, защото е открит на територията на общината.

Коментари

Сортирай по: Новите първо
Аватар на автора

Каролев е БОГ - за него правилата не важат . Стига вече с всичките БОГОИЗБРАНИ

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички