Какво ще прави Каролев след като полежи в ареста

Икономистът твърди, че не е нарушил нищо и затова ще заведе дело в Страсбург

Какво ще прави Каролев след като полежи в ареста | StandartNews.com

Икономистът Владимир Каролев е бил задържан, защото е нарушил задължителната карантина. Бил е арестуван в Разлог. Самият той сподели това на своята Фейсбук страница.

Каролев е бил задържан в полицейското управление, защото не е спазил 14-дневния срок на домашна карантина. Той е бил на посещение в Лондон, след което се е прибрал в дома си в София. На фейсбук страницата си обаче самият Каролев е качил снимка и информация, че е отишъл в Разлог. По-късно се е качил и се е разходил в Пирин планина над Банско, което категорично нарушава наложената мярка, издадената заповед за спазване на карантина.

Отново на Фейсбук страницата си икономистът поясни, че двама полицейски служители са го търсили в офисите му в София, не са успели да го намерят, след което е открит в Разлог, където е разпитан и задържан за 24 часа.

Икономистът е категоричен, че не е нарушил никакви забрани и затова ще заведе дело срещу държавата в Страсбург. Въпреки че се намира в ареста в Разлог, обвинението срещу Владимир Каролев е повдигнато от Софийска градска прокуратура. Той е задържан в Разлог, защото е открит на територията на общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай