Зидаро-мазач уби работодателя си в Черноморец

Зидаро-мазач уби работодателя си в Черноморец | StandartNews.com

84-годишен мъж от Черноморец е бил жестоко убит вчера в центъра на Бургас от майстор, който наел да работи за него. Сигналът за драмата е подаден снощи около 21.40 часа, предаде "Флагман".

Полицията установила, че часове по-рано  Георги Петров, тръгнал от Черноморец за Бургас, защото правел ремонт на апартамента си, разположен на бургаската улица "Гладстон" № 10, но така и не се върнал.

Работата в бургаското жилище трябвало да бъде извършена от 49 годишния Тихомир Трифонов от Видин, който бил извикан от полицията, за да отключи апартамента. При извършената проверка дядо Георги не е намерен в жилището. По-късно Трифонов признал пред полицаите, че около 14.00 часа в същия ден той ударил с чук по главата Георги.

Убил го и откарал трупа му в гориста местност край квартал Горно Езерово, където по-късно е намерен. След извършване на убийството 49-годишният мъж се опитал да заличи максимално следите от престъплението в апартамента на възрастния човек. Трифонов е задържан с полицейска заповед за задържане на лице за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай