Журналист изби рибата! Как нарече кабинета

Сравнението между сегашното правителство и служебното

Журналист изби рибата! Как нарече кабинета | StandartNews.com

Журналист направи поразителен коментар на кабинета на Николай Денков.

Николай Денков не е изпълнител на поръчки, виждам едно лидерство в тежка ситуация. И трябва да си дадем сметка, че на фона на Гълъб Донев, например, този кабинет е дрийм тийм.

Това правителство е по-добро от предишните – в това няма никакво съмнение. Това коментира в студиото на БНТ журналистът Петко Георгиев. 

Журналистът акцентира и върху Бюджета, към който има съвсем различен подход, какъвто не сме виждали досега, пише novini.bg.

Префокусирането върху доходите – това досега не сме го виждали. Дали ще е успешен този подход – ще видим, но той формулира по един съвременен начин проблема. Другото добро впечатление, което му прави, е един модерен подход във философията на инвестиране в човешкия потенциал, лансиран от социалния министър.

Сега е нужно да има механизъм и воля той да бъде доведен до реализация. България не се отказва от спазването на общоприети правила, но по начин, който ще ни позволи да влезем в еврозоната в най-близко време, смята той. 

Петко Георгиев посочи, че според него местните избори са превърнали „Продължаваме промяната“ в истински реален конкурент. И те затова са големият дразнител, защото започват да се превръщат в реален политически играч, за разлика от „Демократична България“. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
bekka
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи
Kanaris
преди 4 месеца

Др.Петко Георгиев , който през 1987 г. завършва Икономическия университет в Прага, как би коментирал фактът, - че без РЕШЕНИЕ НА ОТДЕЛ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НА ЦК НА БКП, ТРИМА ГАРАНТИ - ЧЛЕНОВЕ НА БКП, с минимум ДЕСЕТ ГОДИНИ партиен стаж и добро / т.е подписано заявление за сътрудничество / на ШЕСТИ ОТДЛ НА ДС се гледа Прага през КРИВ МАКАРОН. - че няма НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ в публичното пространтво за произхода му - родители, обраование, баба, дядо и т.н. Май и тук става дума за ДС. агент, съдържател на явочна квартира. VI управление, 1 отдел, 2 отделение.

Откажи