Жаблянов обвини Нинова, че БСП е без идентичност

БСП прилича на партия, която се влачи след събитията, смята депутатът-социалист

Жаблянов обвини Нинова, че БСП е без идентичност | StandartNews.com

Нинова доведе партията до това да загубим идентичност. БСП да прилича на партия, която се влачи след събитията. Нинова подмени социалистическата същност на партията, заяви в интервю за предаването "Беновска пита" по Канал 3 депутатът от на социалистите Валери Жаблянов.

БСП трябваше да има ясна позиция относно политическата ситуация в Българя, а такава не беше приета от Националния съвет на партията. Това беше груба грешка на Корнелия Нинова, категоричен бе депутатът.

Според него със сигурност Нинова използва всички възможни политически събития, за да развива своята кампания за председател на партията.

Отбелязването на годишнината на Бузлуджа беше подменено от протест. Цялото това действие е продължение на едноличните действия на госпожа Нинова, посочи Жаблянов.

"Определението на Нинова за събирането на 76 членове на Националния съвет като сбирка по интереси беше обидно, цинично, опит да се дискредитират всички, които имат различно мнение", каза Валери Жаблянов.

Той изрази надежда, че членовете на партията ще направят трезва преценка докъде ги е довела Нинова, когато отидат да гласуват за председател на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай