Лена направи нещо неочаквано. Писна ли й?

Борислава цял ден се обяснява в социалната мрежа

Лена направи нещо неочаквано. Писна ли й? | StandartNews.com

Лена Бориславова направи изненадващ ход, след като днес отново е под светлината на прожекторите. 

Бившата говорителка на кабинета на Кирил Петков като премиер, втора в листата на ПП-ДБ в 24-и МИР за последните избори и сочената за дамското оръжие в редиците на "Промяната" Лена Бориславова изненадващо обяви, че не просто напуска НС, но и сложи край на фейсбук профила си, установи проверка на Lupa.bg. 

Бориславова може би е сложила край на акаунта си в мрежата броени часове, след като именно в него обясни напоително защо всъщност не иска да е депутат, а решението за това взима чак след официалното обявяване на имената на 240-мата нови народни избраници. Все пак не е изключено да става въпрос и за технически затруднения. 

Проверка на "Стандарт" в социалната мрежа малко по-късно установи, че постът на Бориславова в социалната мрежа е наличен.

Лена заяви, че се съгласила да поеме координационна роля за местните избори в структурите на "Промяната", като в частност щяла да се занимава с проблемите на родна София.

Още в първите минути от фейсбук изявлението й за отказ от клетвата в НС утре в 10,00 часа обаче заваляха критики сред коментарите. Явно до 18,00 часа те застрашително са набъбнали. Един от тях пък многозначително гласи следното, а Бориславова така и не му отговори: 

"Това Ваше решение до известна степен Ви реабилитира в моите очи.Няма какво да правите в Парламента.При първата конфликтна ситуация Тошко Йорданов или Станислав Балабанов само ще засвирукат през зъби една популярна мелодия и ще искате да се скриете в миша дупка.

За Ваше добро, надявам се да сте бременна.И без това биологичният часовник безмилостно цъка".

По-рано следобед стана ясно, че ЦИК е оставила без уважение депозираната от Бориславова молба за отказ от представителство в парламента.

Така тя ще трябва да се яви утре в пленарната зала, да срещне погледите на сценаристите на Слави Трифонов, написали гаврата "Уморена кака Лена", заради която тя ги съди за десетки хиляди левове, да положи клетва и едва след това да депозира оставката си в полза на следващия в листата Петър Петров. Освен ако не предостави болничен лист. 

Часове преди новия парламент! Лена със съдбовен ход

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай