Неделя,

Закачки в парламента! Обичат ли дамите Бойко Борисов

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Личността на Бойко Борисов предизвика нови емоции сред дамите в парламента и повдигна въпроса кои от тях обичат бившия премиер и кои не.

Председателката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се засегна от думи на Мая Манолова и заяви, че името на лидера й било спрягано само негативно. Зам.-председателката на парламента Татяна Дончева с типичното си чувство за хумор й предложи ГЕРБ да внесат закон, с който споменаването на името на Борисовще бъде наказвано.

„Нали знаем много добре и двете, че вие отдавна не говорите по процедура и аз в духа на хумор, сатира и забава ще ви предложа да внесете един закон за обида на особата, какъвто е имало по времето на Фердинанд и всякакво споменаване на името на Бойко Борисов ще бъде санкционирано с лишаване от свобода, ако искате“, каза Дончева.

„Г-жо Дончева, в името на хумора, сатирата и забавата очаквам, че народни представители или лидери на опозицията няма да бъдат перманентно или винаги обиждани от парламентарната трибуна, за да има нужда от подобно законодателство. Очаквам, че всички тук сме достатъчно интелигентни, че да се изразяваме с уважение, дори към политическия опонент“, отговори Атанасова.

„Много ни е трудно. Да обичаме Бойко Борисов ни е трудно, не искайте от нас това“, каза Дончева.

„Уважавайте го. Той сигурно също не държи да го обичате“, отвърна Атанасова.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички