Яне Янев: Промяната тръгва от София

Яне Янев: Промяната тръгва от София | StandartNews.com

София. Промяната за страната винаги е тръгвала от София, заяви лидерът на РЗС Яне Янев на закриването на кампанията на партията в столицата.

"Надявам се, че и този път ще е така", заяви той. Янев е категоричен, че на тези избори РЗС ще има най-високия си резултат в софийските многомандатни райони и "ще скрие шапките на политическите си опоненти".

Пред десетките симпатизанти на партията, които присъстваха на събитието, той призова бе категоричен, че след една година вече ще има задействана процедура по промяна на Конституцията. Янев заяви, че е осигурил "бърза писта" за корумпирани министри, депутати и кметове към затвора и обеща на симпатизантите, че това ще е първата му задача, ако влезе в парламента.

Призивите за намаляване на броя депутати, отзоваването им и премахване на имунитета им бяха посрещнати с радостни възгласи сред събралите се. Янев бе категоричен, че този път не е допуснал грешки при съставянето на листите си и това ще му осигури поне 20-25 депутатски банки в 42-о народно събрание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай