Яне: Връх на политическия разврат

РЗС предрича размирици, трусове, фалити и политическа нестабилност

Яне: Връх на политическия разврат | StandartNews.com

София. "Тези избори бяха връх на политическия разврат за целия преход. Ценностите и идеите бяха подменени с брокерски мрежи за купуване на гласове чрез още по-нагли схеми от предишни избори". Това се казва в официално обръщение на РЗС към членове и симпатизанти. В писмото се посочва, че победата на четирите партии е пирова, а хората на Яне Янев очакват в рамките на една година размирици, трусове, фалити и политическа нестабилност.

"Над 50% от българските граждани бойкотираха политическото статукво и показаха, че искат не смяна на лицата, а смяна на модела. Вярваме, че няма по-спасителна кауза за България от Нова Конституция. Затова ние ще останем верни на тази идея докрай, но ще преосмислим стратегията си за нейното постигане", се посочва в обръщението. В него се заявява категоричната решимост на РЗС да продължи борбата срещу "най-голямото зло на прехода – корупцията".

"Резултатите от тези избори са само поредното предизвикателство, пред което сме изправени. РЗС е носител на идеята за рестарт на сбърканата посттоталитарна система. Затова сме длъжни да продължим битката до приемане на Нова Конституция за Трета българска република", пишат още хората на Яне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай