"Възраждане" на нож: Държавен преврат!

Деян Николов с тежки думи за кабинета

"Възраждане" на нож: Държавен преврат! | StandartNews.com

Опит за държавен преврат. Така депутатът от "Възраждане" Деян Николов определи съставянето на правителство с втория мандат. В "Денят започва с Георги Любенов" той коментира, че няма как леко да се подминат записите и нещата, които се говорят в тях. Припомни, че само преди месец и половина "Продължаваме Промяната" твърдо заявяваха, че при никакви обстоятелства те правителство с ГЕРБ няма да правят.

ВИЖ ОЩЕ: Костадин Костадинов: Правителство на отвращението, правим протести

"Няма нужда да бойкотираме новия кабинет, той се бойкотира сам. На практика ставаме свидетели как една група хора се опитва да направи държавен преврат. Това е, може би, едно от сериозните предателства в съвременната история на България.

Това в момента е пълзящ преврат, опитват се очевидно да инсталират правителство в България. Борисов от една страна е заплашен от Магнитски, той беше готов на всякакви отстъпки по време на тези преговори, от другата страна очевидно "Продължаваме Промяната" са готови да понесат огромни електорални щети, едва ли не да жертват политическата си формация, само и само да има правителство и в крайна сметка не е ясно какви са точно целите. Аз подозирам, че тук става въпрос за външнополитически цели", каза Деян Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай