Понеделник,

Втората политическа академия на ЖГЕРБ ще се проведе в Сливен

От: Администратор -
1208
Втората политическа академия на ЖГЕРБ ще се проведе в Сливен
A
A
A

От 15 до 17 октомври 2015 г. в „Национал Палас" в град Сливен ще се проведе Втората политическа академия на Жени ГЕРБ. Ще присъстват над 130 дами от областните ръководства в цялата страна. Темата на форума е „Сигурност". Той ще се проведе в два модула – „Политика и сигурност" и „Управление и развитие на основни секторни политики".

На 15 октомври – четвъртък, от 16 часа ще се проведе обща среща на участниците, след което зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов ще говори за моделите за развитие и управление на сектор „Сигурност". Същата вечер е и лекцията „Психология на поведението и модели на защита и сигурност в общуването" на психолога Росен Йорданов.

Официалното откриване на Академията ще се проведе на 16 октомври – петък от 9 ч., на което ще присъстват зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, Марко Арндт – представител на фондация „Конрад Аденауер" за България, председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова и министърът на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ-Сливен.

Лектори на форума ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, председателят на Народното събрание Цецка Цачева, заместник министър-председателят по европейските фондове Томислав Дончев, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на туризма Николина Ангелакова, проф. Николай Овчаров и др.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички