Владислав Горанов: Инвестирани са 211 млн. лв. в Елин Пелин

Владислав Горанов: Инвестирани са 211 млн. лв. в Елин Пелин | StandartNews.com

Елин Пелин. 211.7 млн. лева са инвестирани в района на Елин Пелин през последните години, заяви водачът на листата на ГЕРБ за София област Владислав Горанов при среща с жителите от общината.

Създадени са над 1030 нови работни места в региона. Определено големият интерес към Елин Пелин идва от близостта му до София, каза той. Сред най-големите инвестиции са логистичните центрове на Билла, Лидл, Т-маркет, Пени маркет. ГЕРБ ще продължи да подкрепя българските общини ако успее да състави стабилно правителство след изборите, каза Горанов. Той призова хората да подкрепят ГЕРБ, защото само тя е готова да носи политическа отговорност, докато лидерите на БСП и ДПС се крият зад спорни експерти.

Кметът на община Елин Пелин Галя Георгиева съобщи, че всички инвестиции държат на управлението на ГЕРБ. Тя допълни, че ще настоява пред бъдещите депутати да оказват съдействие за ремонт на болницата и църквите в региона.

"ГЕРБ се грижи за младите хора и започна да инвестира в образованието", посочи кандидатът за народен представител Моника Димова. Другият кандидат - Николай Николов, допълни, че се надява младите хора да остават да живеят в България, защото за тях има много програми за създаване на работни места.

Малко по-късно в столичния парк "Гео Милев" Горанов заяви:„Ние имаме воля да продължим започнатото по начинът, по който сме го правили досега – да изграждаме инфраструктура, да създаваме работни места, да управляваме европейските фондове, и с времето резултатът се вижда, вижда се и в този парк, вижда се и в нашия град, вижда се и в цяла България."

„Тези дни сте свидетели на пореден опит всичко да бъде омаскарено и всички да бъдат сложени под общ знаменател. Никой няма полза от това, най-малкото обикновения човек, затова за нас е много важно да съставим устойчиво и предвидимо следващо българско правителство", каза той. По думите му правителство, съставено от ГЕРБ, ще има подкрепата и доверието на Европа. Горанов отбеляза, че до 2015 година метро ще има и в квартал „Гео Милев". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай