Вигенин чества 9 септември в Хаджидимово

Вигенин чества 9 септември в Хаджидимово | StandartNews.com

Благоевград. Водачът на листата Кристиан Вигенин и кандидати за народни представители на „БСП Лява България" откриха предизборната кампания в община Хаджидимово и отбелязаха 70-годишнината от 9 септември 1944 г. 2 дни по-рано.

„Отбелязваме много важна дата в българската история – успешен завършек на една битка за по-добро бъдеще на България", заяви бившият външен министър. Той уточни, че и сега социалистите продължават тази битка хората да имат работа и достойно заплащане на труда си, всяко дете да получи добро образование, младите да градят своя живот в България, а възрастните да имат спокойни старини.

Водачът на листата поиска силна подкрепа, за да продължат напред и да не допуснат да се повтори разрушителното управление на ГЕРБ. Кандидатите за депутати участваха в традиционния събор в село Парил, организиран от Общинския съвет на БСП - Хаджидимово по случай паметната дата. По-рано през деня поднесоха венци пред паметника в центъра на Хаджидимово в памет на загиналите в Отечествената война. Днес в 11.00 часа кандидатите за народни представители ще
посетят Симитли, за да участват в празника на града. От 18.00 часа водачът на листата ще проведе среща с членове и симпатизанти на "БСП Лява България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай