Ваня Григорова отсече! Бонев няма да е шеф на СОС

Властта в София трябва да бъде разделена, каза бившата синдикалистка

Ваня Григорова отсече! Бонев няма да е шеф на СОС | StandartNews.com

Имаме различно виждане за начина на управление и затова няма да подкрепим Борис Бонев за председател на СОС. Това категорично заяви в ефира на бТВ общинският съветник от БСП Ваня Григорова, на която не й достигнаха 4 500 гласа, за да стане кмет на София.

„Няма опция да има нов избор на общински съветници, ако не бъде избран шеф на СОС“, допълни Григорова.

„По някакъв начин трябва да се раздели властта. Има неистов стремеж да се оглави СОС.

Очевидно е, че при тази ниска избирателна активност ролите трябва да бъдат разпределени. За нас е важно да изговорим всички приоритети, за да видим къде е границата помежду ни.

Мен ме изкараха многоглавата ламя преди изборите, а сега искат подкрепа. Утре няма да избран председател“, каза още Григорова.

„ПП-ДБ-Спаси София нямат нищо против концесия за „Топлофикация“ – София. Трябва да дадем 1,6 млрд. лв. за задълженията на това дружество. В противен случай столичани ще останат без парно“, отсече Григорова.

„Представителите в Столичния общински съвет (СОС) на ПП-ДБ-Спаси София искат да се върнат комуналните услуги в общински ръце. Това беше заложено в нашата кампания. Първо те казаха ние искаме, а сега трябва да изграждаме капацитет, за да ги управляваме. В кампанията им тръбяха друго.

Тате ще ми купи колело, ама другата година“ - така описа ситуацията в столицата Григорова.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Богат. Беден
преди 4 месеца

БРАВО. СЛАГАЙТЕ ВАНЧЕТО ЗА. ПРЕДСЕДАТЕЛ. И. ЩЕ. СЕ КРОТНЕ.А. ПЕЕВСКИ ДА НЕ ИСКА. ДА. СМЕНЯ. ДЕНКОВ. ЗА. ЕДИН МЕСЕЦ. ЩОТО. ЩЕ ИМА. ГОЛЯМА. ИЗЛАГАЦИЯ ЗА. НЕГО. И. ДОГАН, ДА. ГО ОЗАПТИ. МАЛКО. ЧЕ. СЕ ОЛЯ. ТА. ЧАК. ЗАМИРИСА.

Откажи