Тв водеща изпоти Цветанов

Лидерът на Републиканците онемя в ефир

Тв водеща изпоти Цветанов | StandartNews.com

Тв водещата Христина Христова изпоти Цветан Цветанов с неудобни въпроси. Лидерът на  Републиканци за България се появи в ефира на в БНТ, за да помечтае за изборни победи на предстоящите частични местни избори на 12 места в страната. В 3-4 от тях бившият втори в ГЕРБ обяви, че ще стигне до балотаж. И в синхрон с последните си други медийни изяви напоследък пак изрази съмнение в предстоящите избори. „Това ще са първите парламентарни избори, които ще провеждат ГЕРБ. Заради това смятам, че бе по-разумно да се даде допълнителна гаранция за вота“, каза Цветанов.

„Когато вече не сте в ГЕРБ се съмнявате по начина, по който се провеждат изборите. Когато бяхте втори в партията нямахте съмнения, а сега – да. Защо?“, ребром го попита Христова.

 „Предишните избори не бяха правени от ГЕРБ, а от служебен кабинет. Сега няма да е така“, каза Цветанов.

„Докато бяхте в ГЕРБ казвахте, че всичко бе добре, а щом го напуснахте започнахте да твърдите, че има задкулисни договорки и т.н.“, отново го подхвана водещата. „Това, което правих и правя е да бъдем реалната алтернатива“, взе да се измъква Цветанов.

„Отцепване, разклащане и кражба на хора от ГЕРБ. Това ли се опитвате да направите сега, взимайки хора, които са били от структурите на ГЕРБ дълги години, но сега са с вас?“, попита още Христина Христова. „Всичко е въпрос на лична преценка на хората“, промълви Цветанов.

„Всичко напомня на лична битка с Бойко Борисов. Бяхте най-близкия му човек, а сега постъпвате така с него...“, продължи тя и извади Цветанов от нерви. „Глупости. Аз съм коректен човек и давам всичко за каузата“, започна да се оправдава бившият втори в ГЕРБ. „Твърдите, че е имало различни договорки в ГЕРБ още години преди да напуснете. Тогава защо чак след скандала с апартамента ви се оттеглихте от ГЕРБ. Защото предстоят изборите, заради това сега ги казвате, така ли? Защо не казахте всички тези неща още тогава – когато сте ги разбрали“, продължи водещата на БНТ.

„Аз съм ги казал на Борисов“, успя само да каже в заключение Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай