Цветанов вини Бареков за отцепниците

Половината партия иска да си тръгне заради Цецо, каза шефът на ТВ7

Цветанов вини Бареков за отцепниците | StandartNews.com

София. "Зад отцепилите се от ГЕРБ стои политически проект и няма как там да не е и водещият в ТВ7 Николай Бареков". Това каза  зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов. Според него вече било ясно, че Бареков готви подобен проект.

"Живеем в демократично общество. Всеки определя къде трябва да бъде", каза още Цветанов. "Както обикновено, Цветанов не е адекватен, не сме коментирали Бареков", отговори му веднага отцепникът от партията Иван Петров от Хасково. Самият Николай Бареков пък допълни, че няма нищо общо с отцепниците.

"Когато Бойко Борисов обсъждаше преди 10 години проекта си с мен за нова политическа партия, тогава Цветанов му сервираше кафето. И се надявам той да си спомня това. Той беше една мъжка секретарка. Аз дадох авторството си за партията и през 2006 г. успях да привлека значителен брой достойни, сериозни, образовани общественици и мениджъри, които се обединиха в ГЕРБ. Но Борисов се изгаври с тези хора, когато им сложи за лидер мъжката си секретарка", коментира Бареков. Той допълни, че Цветан Цветанов е прав в едно - 50% от хората в ГЕРБ искат да си заминат. "Защото 50% от хората не са на Борисов, а на Цветанов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай