Цветанов към Кутев: Не провокирайте провокации

Цветанов към Кутев: Не провокирайте провокации | StandartNews.com

София. Предизвикан от изказване на червения депутат Антон Кутев, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се обърна с призив: "Не провокирайте провокации".

"Изказванията на депутати от ГЕРБ в дебата днес са водени от това да има аргументи, обсъждане, а не политическо противопоставяне. Вие искате провокация", заяви Цветанов в отговор на подмятане на Кутев, че би искал да види срещата на г-н Цветанов с протестиращите отвън.

Цветанов отвърна реципрочно: „Това, което се случва в обществото, е в резултат на това, което вие направихте. Когато се гледаше актуализацията на бюджета, искам да попитам защо излязохте с белия автобус".

„Представете си, ако ГЕРБ бяха организирали да дойдат над 1000 автобуса – какво щеше да стане", попита вторият в ГЕРБ. "Нека не правим изказвания, които провокират провокация", призова Цветанов.

„Тази конфронтация, която целите всячески, днес демонстрирате умело с организацията, която създавате, за да демонстрирате обществена подкрепа. Българските граждани, които протестират вече два месеца искат едно – вашата оставка, защото знаят, че управлението не е градивно", каза Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай