Цветанов и кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Търговище

Цветанов и кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Търговище | StandartNews.com

Търговище. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, и кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ ще посетят Област Търговище в сряда (14.05.2014 г.). В 10:30 часа Цветан Цветанов, водачът на листата Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Асим Адемов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ, на централния площад „Тузлушки герой" в град Антоново. Те ще бъдат придружени от областния координатор на партията в Търговище Венка Стоянова и народния представител от ГЕРБ Дарин Димитров. В 11:35 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Асим Адемов ще разговарят с граждани на централния площад „Независимост" в град Омуртаг. В 14:40 часа Цветанов, Дончев, Ковачев и Адемов ще се срещнат с жителите на Опака, пред офиса на ГЕРБ, на ул. „България" 92 в централната градска част.

От 16:00 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Асим Адемов ще разговарят с избиратели и ще участват в предизборното събитие на ГЕРБ в град Попово, което ще се проведе на централен площад „Съединение", а при лошо време в Народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий".

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Търговище. В изградена предизборна шатра на площад „Независимост" в града, Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Асим Адемов ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай