Цветанов и Фрийман заедно при Обама

Цветанов и Фрийман заедно при Обама | StandartNews.com

За мен беше удоволствие и огромна чест да се запозная с големия актьор Морган Фрийман и да му стисна ръката. Това написа във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Двамата участвахме в Молитвената закуска при американския президент Барак Обама", споделя още той. Цветанов е на посещение в САЩ заедно с регионалния министър Лиляна Павлова и с депутата от ГЕРБ Пламен Нунев.

Шефът на ПГ на ГЕРБ е на посещение в САЩ заедно с регионалния министър Лиляна Павлова и с депутата от ГЕРБ Пламен Нунев. Тримата участваха в молитвената закуска във Вашингтон.

Цветанов е щастливец за разлика от Бербатов, припомниха запознати. Преди години родният футболен ас остана разочарован от холивудската звезда. Носителят на Оскар снимаше филм у нас. Двамата се бяха засекли във ВИП-а на летище София, а Бербо се примолил за автограф на световноизвестния актьор. Морган Фрийман обаче го отрязъл с мотива, че не раздава автографи.

Националната молитвена закуска при президента Барак Обама е международен форум, който се организира съвместно от Белия дом и Конгреса на САЩ. Той се провежда всяка година през първия четвъртък на февруари. Това е едно от най-значимите събития в политическия живот на САЩ. По време на закуската освен президентът на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация и въоръжените сили на САЩ. На форума се канят още дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай