Цецка Цачева обеща нов път за село Николаево

Цецка Цачева обеща нов път за село Николаево | StandartNews.com

Още през лятото ще бъде ремонтиран пътят Николаево – Ралево – Ласкар. Tова обеща пред жителите на село Николаево Цецка Цачева, водач на листата на ПП ГЕРБ в 15-ти МИР Плевен.

„Общинският съвет в Плевен е заложил в бюджета за тази година средства за ремонт и това става възможно благодарение на управлението на ГЕРБ. За четири години до момента в Плевенска област са ремонтирани 150 километра пътища. Това досега никога не е правено”, допълни Цачева.
 
Пред симпатизантите Цачева обясни, че за първи път ГЕРБ дава възможност на общините да правят социална политика. По нейните думи разкритите работни места по временна заетост в Николаево, са 21. Общо 600 пък са наетите лица по програмите за временна заетост в цялата Плевенска община, обясни Цачева и увери гражданите, че техния брой ще се увеличава занапред.

На срещата в Николаево бяха още кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, както и кандидатите за народни представители Владислав Николов и Мартин Митев, които са общински съветници от ГЕРБ в Община Плевен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай