Тайните знаци на две важни снимки. Какво разкри Велизар Енчев?

Пише ли се нова история на България

Тайните знаци на две важни снимки. Какво разкри Велизар Енчев? | StandartNews.com

Тайни значи в две важни снимки разкри бившият депутат Велизар Енчев. Първата е на президента Румен Радев и от срещата на НАТО в Мадрид. Втората е на тайнственият черен дим над руското посолство в София.

ВИЖ ОЩЕ: Черен дим над руското посолство

Вторият план на две снимки - Радев до Байдън в Мадрид и черен дим над руското посолство в София е озаглавена специалната публикация на Енчев по темата във Фейсбук.

Енчев обяснява протокола на срещата на върха на НАТО и разкрива, че в последния момент президентът на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е преместена на втория ред, което е съзнателен протоколен гаф. Причината е българският президент Румен Радев да застане до дясното рамо на американския президент Джо Байдън. Посланието на САЩ към света е съвършено ясно.

Според Енчев Ако се спазва неписания протокол, до неофициалния шеф на НАТО би трябвало да е шефът на ЕК, след като от лявата страна на Джо Байдън е домакинът - кралят на Испания.

За втората снимка Велизар Енчев казва: "Очевидно се горят документи. Това става само по две причини - в навечерие на война или преди скъсване на дипломатически отношения. Но и в двата случая предстои спешно напускане на сградата на мисията.".

Ето целия пост на Велизар Енчев:

ВТОРИЯТ ПЛАН НА ДВЕ СНИМКИ - РАДЕВ ДО БАЙДЪН В МАДРИД И ЧЕРЕН ДИМ НАД РУСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ

Ето вторият план на две снимки за историята:

28 юни 2022. Срещата на НАТО в Мадрид. Президентът на България изненадващо е инсталиран до дясното рамо на американския президент. Ако се спазва неписания протокол, до неофициалния шеф на НАТО би трябвало да е шефът на ЕК, след като от лявата страна на Джо Байдън е домакинът - кралят на Испания. Урсула фон дер Лайен е запратена на втория ред, което е напълно съзнателен протоколен гаф.

Изключителният политически жест към Румен Радев се дължи на Кирил Петков. Това е НАТО-вската благодарност за изгонването на 70 руски дипломати от България. А и признание за държавния глава, който е в синергия със стратегическия дневен ред на САЩ. Радев отказа да коментира казуса с изгонените руски дипломати с наивното оправдание, че не разполага с достатъчно информация. И така синергично подкрепи едноличните и незаконни действия на министър-председателя.

29 юни 2022. Над руското посолство в София се извива черен дим. Очевидно се горят документи. Това става само по две причини - в навечерие на война или преди скъсване на дипломатически отношения. Но и в двата случая предстои спешно напускане на сградата на мисията.

Тези дни се пише новата история на България. Но с най-срамните страници в нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай