Светльо Витков и Янаки Ганчев се изпокараха в ефир

Светльо Витков и Янаки Ганчев се изпокараха в ефир | StandartNews.com

София. Самообявилият се за лидер на протестиращите от Орлов мост Янаки Ганчев и бившият вокал на „Хиподил" Светльо Витков влязоха в остър спор в ефира на Нова телевизия. Ганчев отхвърли обвиненията, че е бил съден, а Витков настоя, че също е ходил на протестите на Орлов мост.

„Първо искам да кажа, че Светльо не съм го виждал на протестите. Второ, портокали не съм виждал на протестите. И трето, не съм бил съден за нищо. Имам чиста съдимост. Значи, аз разговарях с него, със Светльо Витков и той ми каза че е прочел в някакъв жълто-кафяв вестник, че съм бил съден. После той ми се извини по телефона", това заяви в предаването „Всяка неделя" Ганчев.

Изнанадващо за него обаче по телефона се включи Витков, който отрече да е разговарял с Янаки и да му се е извинявал някога. "На протестите не знам дали не ме е виждал, но бях точно зад него. И мога да ти потвърдя, че викахме срещу монополите. И някакви момчета около Янаки дойдоха отнякъде с някакви торби с портокали и почнаха да мятат. Въобще не съм му се извинявал", каза Витков.

"Значи, според мен, Светльо ти си бил на друг мост. Ако си бил на Лъвов мост, там може да се случват и такива неща, каквито обясняваш", завърши изказването си все още смятащият се за лидер на Орлов мост Ганчев. На това Витков му отвърна, че не познава революционер на 60 години. "Ето, това е новата журналистика", пък бе репликата на Кеворк Кеворкян, който се разасмя и започна да ръкопляска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай