Светлана Тихановская у нас. Какво й каза Борисов

Председателят на ГЕРБ посрещна лидерката на беларуската опозиция

Светлана Тихановская у нас. Какво й каза Борисов | StandartNews.com

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна лидерката на беларуската опозиция Светлана Тихановская, която е на посещение у нас.

"От първия ден на войната стои знамето на Украйна в нашата партийна централа. Направихме всичко, което зависи от нас. Мисля, че сме от държавите, които най-много подпомогнаха Украйна - с въоръжение, с бойна техника, с пари", заяви Брисов.

Тихановская, която е бивш кандидат за президент на Беларус, беше посрещната в централата на ГЕРБ от лидера на ГЕРБ и заместника му Даниел Митов.

"За нас е чест днес да те видим, да доверим, че възнамеряваме да направим едно обединение за приятелство. Нашият парламент, група депутати, които да подкрепяме теб, съпруга ти и каузата, за която се бориш. Добре дошла", приветства я Борисов.

Тихановская напусна Беларус, след като на президентските избори през 2020 г. се изправи срещу отдавнашния държавен глава Александър Лукашенко. След изборите започнаха големи протести, като опозицията обвини Лукашенко, че е спечелил с измами - нещо, което той отрече. Тихановския бе осъдена задочно на 15 години затвор в Беларус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи