Стефан Янев смрази партиите! С тази прогноза

Какъв коментар направи за новия вот

Стефан Янев смрази партиите! С тази прогноза | StandartNews.com

Очакваме да сме част и от следващия парламент и ще постигнем това с нормални послания към българските граждани, с едно от посланията, че ние до голяма степен говорихме разумно през цялото време по време на работата ни в 48-ото Народно събрание.

Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на "Български възход" Стефан Янев, пише novini.bg. 

"Опитвахме се да бъдем част от решението, а не част от проблема. Пред съда на българските избиратели трябва да бъдем откровени и честни и да кажем, че начинът, по който говорим и действаме, търсенето на взаимодействие с другите партии е именно в интерес на българските граждани и решение на техните проблеми.

В един момент трябва да си зададем въпроса каква България искаме да имаме утре. И това е нашето желание, нашият път. Вървим го устойчиво. За нас не стои въпросът дали ще влезем в парламента, а какъв по-добър резултат ще постигнем на тези избори. Целите ни са за най-малко двоен резултат", добави той.

"Имаме Изпълнителен съвет утре. Тогава ще обявим, ако имаме желание да се коалираме с някого, евентуално с кого водим разговори и дали това е възможно. В момента такива разговори не се водят", коментира още Янев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай